Merwede 10

8226 NA Lelystad

0320 - 249977

24/7 Klanten service

Ma - Vr: 9:00 - 18:00

Altijd via email bereikbaar

Weblinks

De moderne elektrotechnische installatie van Gira biedt een breed spectrum aan intelligente gebouwenbeheerssystemen voor comfort en veiligheid. Apparatuur voor huisinstallatienetwerken, muziekbesturing door het hele huis, omvangrijke schakelaarprogramma’s, en ook nog talrijke functies voor deurcommunicatie, energie en licht buitenshuis – alles past bij elkaar. Alle functies en apparaten kunnen eenvoudig worden gecombineerd en de aaneengesloten designlijnen bieden daarvoor altijd het juiste kader.

Met het zelf ontwikkelde draadloos schakelsysteem, Xcomfort, zet Moeller Electric N.V. dé nieuwe trend op het gebied van draadloos schakelen.

Xcomfort valt op door zijn betrouwbaarheid en eenvoud. De snelle en vooral schone manier van montage én de zeer eenvoudige manier van inbedrijfstelling onderscheiden Xcomfort van traditionele schakelsystemen.

Robus producten zijn eersteklas verlichtingsarmaturen, elektrische producten en accessoires die prestaties leveren op de manier zoals elektriciens en verlichtingsspecialisten dat graag zien: de aanwezigheid van technische voordelen, een constructie van hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.